maicon_INTER

Gazzetta dello Sport: Kaka u Inter, Maikon u Real?

Italijanska La Gazzetta dello Sport tvrdi da je na pomolu promena igrača na relaciji Real Madrid – Inter. U njoj bi trebali sudelovati Kaka i Douglas Maikon.

Prema navodima spomenutog izvora telefonski razgovor na tu temu održali su Interov trener Leonardo i Realov šef struke Žoze Murinjo.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela Premijer lige

Poznato je da je Murinjo veliki simpatizer brazilskog igrača kojeg je vodio u danima provedenima na Interovoj klupi, a mogućnost da ga dovede u Madrid spominjala se i prošle godine. Tadašnji italijanski i evropski prvaci mogućnost tog transfera tom su prilikom odbacili, ali pod znakom pitanja je šta bi se u vezi s tim moglo dogoditi ovoga leta.

Povezana vest:  Gvardiola dočekao 400. gol, popravio napad i odbranu

S druge strane, Kaka je u italijansko prvenstvo došao na nagovor Leonarda, tadašnjeg skauta Milanove ekipe. Budući da je Leonardo sada Interov trener ne bi trebala čuditi njegova zainteresovanost za brazilskog reprezentativca.

Problem bi mogao da nastane jer se zna da je Kaka i dalje emotivno vezan za „rossonere“, Interove gradske rivale, u čijim je redovima doživeo potpunu afirmaciju i bio proglašen najboljim svetskim fudbalerom.

Povezana vest:  Sosijedad produžio Valensijin niz bez pobede