partizan_pripreme_teleoptik

Crno beli na okupu od ponedeljka 13. juna

 

Odmor koji su ’uzeli’ fudbaleri Partizana posle više nego uspešne sezone već ’curi’ polako, pošto će se već u ponedeljka  13.juna okupiti u svom sportskom centru, kako bi počeli pripreme za novu sezonu. Odmor je trajao samo 2 nedelje i to je, nažalost, sudbina uspešnih.

Prvih 10 dana priprema biće obavljeno u Zemunelu, a već 23. juna sledi odlazak u Sloveniju na drugi deo priprema. Destinacija – Maribor, tačnije Pohorje i hotel Arena.

Povezana vest:  Real čuva prvo mesto, pobede Barselone i Viljareala

Na Pohorju se ostaje do 3. jula, kada sledi povratak u Beograd, a već  12. ili 13. jula počinju kvalifikacije za Ligu šampiona prvom utakmicom protiv protivnika koji će biti poznat posle žreba u Nionu 20. juna 2011. godine.

U Sloveniji će Partizan odigrati i nekoliko trening mečeva, a danas je tačno utvrđen raspored odigravanja i protivnici:

–  23.6.2011.  Partizan – Olimpija iz Ljubljane

Meč će biti odigran povodom proslave 100 godina fudbala u Ljubljani i Partizan je pozvan da uveliča tu proslavu. Utakmica će se igrati na novom stadionu Olimpije u Stožicama kapaciteta 16.038 mesta. Stadion je otvoren u avgustu 2010. godine i vlasništvo je grada Ljubljane, a pored njega je i hala Stožice u kojoj igraju košarkaši Olimpije. U pomenutoj hali  je odigran i poslednji final 4 NLB lige  u košarci.

Povezana vest:  Ponovo odložen meč Partizan - Rad

– 25.6.2011.  Partizan – Maribor na stadionu Ljudski vrt, a Mariborčani tom prilikom slave svoj 50-ti rođendan…

– 29.6.2011.  Partizan – Rozenborg iz Trondhajma na stadionu Mure u Murskoj Soboti.

Gosti iz Norveške stižu specijalnim čarter letom samo da bi odigrali ovaj sparing meč sa crno-belima…

– 2.7.2011.  Partizan – Arsenal iz Kijeva

Povezana vest:  Lopes: Tores će biti korisniji od Balotelija

Meč će biti odigran na nekom od stadiona u Mariboru.

To je ujedno i poslednji predviđen meč na pripremama u Sloveniji, a 3. jula ekipa se vraća u Beograd i kao generalku pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće utakmicu sa makedonskim vicešampionom, ekipom Metalurga iz Skoplja.