kaludjerovic_hajduk_kula_cz_6_kolo

Andrija Kaluđerović: Moramo da pobeđujemo

 

Ekipa Hajduka je do danas zabeležila sve pobede na domaćem terenu, ali je Crvena zvezda ipak bila prejaka za Kuljane. Andrija Kaluđerović nije uspeo da se upiše u strelce, ali kako i sam kaže, važno je da se pobeđuje.

– Ovo je bilo mnogo teško gostovanje. Hajduk je bio u dobroj seriji, kod kuće su sve pobedili do sada. Igrali smo dobro, domaćin nije imao nijednu priliku da nas ugrozi. Mi smo posle gola ove sezone izvanrednog Kadua imali još nekoliko šansi. Ja sam imao dva puta šansu nakon kornera, zatim Lazović, Evandro… Ali bitna su tri boda, ostalo će se ubrzo zaboraviti.

Povezana vest:  Ode li Anćeloti, Čelzi će pokušati da dovede Gvardiolu

Nakon tri odigrane utakmice u osam dana, sada sledi kratak predah, a već u subotu na Marakanu stiže ove sezone odlični Radnički iz Kragujevca.

– Idemo od utakmice do utakmice, nećemo da razmišljamo mnogo unapred. Sledeći je Radnički, sad ćemo malo da odmorimo dva dana, a onda ćemo da se usresredimo da pobedimo i njih. Moramo da pobeđujemo sve utakmice da bismo ostvarili cilj, a to je dupla kruna – jasan je Kaluđerović.

Povezana vest:  Alegri posle Atletka: Šta još treba da uradim?