leonardo_trener

Leonardo u PSŽ želi dovesti Kaku, Pastorea i Boriela

Leonardo Araujo, 42-godišnji donedavni trener milanskog Intera, uskoro će i službeno postati sportski direktor uglednog francuskog ligaša, Paris St. Germaina.

U četvrtak bi se trebalo dogoditi predstavljanje javnosti Leonarda koji će, pak, u potpunosti kontrolisati celokupnu sportsku politiku kluba. Poznato je da su bogati katarski vlasnici „ušli“ u klub, te PSŽ ima velike namere tokom prelaznog roka. Već duže vreme Lion kupi glavninu slave u francuskom Le Championnatu. Nakon njihovih sedam godina vladavine prvak je pre dve sezone postao Marsej, prošle je sezone najbolji bio Lil, a sada se PSŽ na velika vrata želi vratiti u sam vrh.

Povezana vest:  Mitrović na meti Porta i Sevilje

U tom pogledu su francuski mediji otkrili i na kojim pojačanjima već radi Leonardo. Brazilac želi u PSŽ dovesti sunarodnika Kaku iz Reala, pa Argentinca Pastorea iz Palerma, te italijana Boriela iz Rome. Za ovog poslednjeg se pisalo da je potpisao ugovor s Romom, nakon što se tamo vratio s pozajmice iz Milana, ali tako nešto ipak nije istina. Roma nema ništa protiv njegove prodaje.

Povezana vest:  PSŽ osvojio samo bod, Monpelje izgubio