javor-pripremeBogićević: Možemo da budemo u vrhu tabele

Trener fudbalera Javora Bogić Bogićević najavio je da će ivanjički superligaš igrati mnogo bolje nego u prošloj sezoni, istakavši da bi mogao da se nađe čak i u gornjem delu tabele.
Javor je minulu sezonu završio na 10. mestu sa 34 boda, odnosno samo četiri boda više od BSK-a, koji je ispao iz elitne konkurencije.
-Nadam se da će Javor igrati mnogo bolje nego prošle sezone, tačnije u prolećnom delu prvenstva. Možemo da budemo u vrhu tabele, jer sam uveren da ova ekipa može mnogo vise od 10. mesta, na kojem je završila prošli šampionat – rekao je Bogićević.
Redove Ivanjičana napustili su Nikolić, Momčilović i Ostojić, a dres ovog kluba i dalje će nositi Stojaković i Milović.
-Nedostaju nam jedan ili dva špica, koji bi igrali uz Ifeanija, kao i jedan odbrambeni i centralni vezni. Ako ostane Radivojević, moramo dovesti kao pojačanje još jednog beka i u tom slučaju bićemo tvrd orah svima – naglasio je Bogićević, doskorašnji trener Donjeg Srema.
Kapiten Javora Milovan Milović produžio je saradnju sa klubom na još godinu dana.
-Javor se leti uvek priprema u Ivanjici, gde imamo idealne uslove za rad. Pripreme su počele dobro i siguran sam da ćemo novo prvenstvo dočekati spremni. Uz neka pojačanja, i novog trenera Bogićevića, očekujem bolje rezultate od prošlogodišnjih – kazao je Milović.
Pripreme za nastupajuću sezonu fudbaleri Javora započeli su 27.juna na svom terenu, a planirano je da odigraju nekoliko kontrolnih utakmica u Ivanjici i na Zlatiboru

Povezana vest:  Venger: Nešto nam nedostaje, ali ne gubim nadu