Zaneti: I ja sam se svađao, nisu samo Mesi i Burdiso

Vrlo slabo su argentinski fudbaleri otvorili ovogodišnju Copa Americu kojoj su domaćini. Na startu su ostvarili dva remija, prvo protiv Bolivije (1-1), pa i Kolumbije (0-0).

Domaći navijači su razočarani tim predstavama jer su očekivali, kao i još uvek, odlične predstave svoje razvikane ekipe kao i titule prvaka. Ali, umesto da pobeđuju i lepo igraju, u argentinskoj ekipi se svađaju i igraju vrlo slabo.

Povezana vest:  Marković ostaje predsednik hrvatskog saveza

Poslednjih dana su mediji pisali o svađi Lionela Mesija i Nikolasa Burdisa u svlačionici nakon remija protiv Kolumbije. Najiskusniji među njima, 37-godišnji Havijer Zaneti, pokušava, pak, primiriti situaciju.

-Nisu se samo njih dvojica svađala. I ja sam upao u svađu s Gabrielom Militom, ali smo nakon svega opet prijatelji. Takve stvari su normalne, pogotovo kada nema dobrih rezultata – rekao je igrač Intera i nastavio:

Povezana vest:  Rad odneo sva tri boda iz Novog Sada

-Igramo slabo i lično sam razočaran. Nakon nekog vremena sam opet u reprezentaciji na velikom takmičenju i očekivao sam više. Svi imaju pravo kritikovati nas, posebno navijači, a mi se moramo izvući iz ovih problema. I dalje verujem u ove momke i našu reprezentaciju.