FSS_logo

FSS: Na IO ne zovemo klubove uključene u odlučivanje

 

Fudbalski savez Srbije objavio je danas da predstavnicima Inđije neće dozvoliti da prisustvuju sednici Izvršnog odbora zatto što je praksa FSS-a da na sednice ne zovu klubove koji su uključeni u proces o kome se odlučuje.

FSS je o ovome obavestio Inđiju još u petak, ali je tek danas objavio dopis koji je predsednik Saveza Tommislav Karadžić poslao Inđiji.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, I Spartak završio takmičenje na evropskoj sceni

Klub je ranije danas saopštio da „ne prihvata“ odluku FSS-a da zabrani njegovim predstavnicima da prisustvuju sutrašnjoj sednici Izvršnog odbora na kojoj će se odlučivati o poslednjem učesniku Super lige.

-U radu Izvršnog odbora FS Srbije, a po veoma važnim pitanjima kao što je popuna Super lige, primenjujemo praksu da ne pozivamo predstavnike klubova koji su na bilo koji način uključeni u process odlučivanja. Smatramo da je takav stav krajnje profesionalan, pošten i uobičajen – navodi se u dopisu Saveza.

Povezana vest:  Partizan gostuje Vojvodini, Zvezda dočekuje Mladost

FSS je naveo da sednici neće prisustvovati ni predstavnici drugih klubova koji su zainteresovani za igranje u Super ligi, u kojoj se napravili mesto kada je BASK odustao od takmičenja.

-Duboko smo uvereni da aktuelni sastav Izvršnog odbora FS Srbije po svemu predstavlja skup ljudi koji svim svojim kapacitetima garantuju donošenje najbolje odluke – piše u dopisu Karadžića.

Povezana vest:  Skolari: Kosta prvi na listi putnika za Mundijal