ZVEZDA-UNTERSCHITZEN_09

PRIPREME ZVEZDE

Crveno beli deklasirali petoligaša iz Austrije

 

Unteršicen – Crvena zvezda 0:9

Izabranici Roberta Prosinečkog odigrali su i treći pripremni meč tokom boravka u Austriji, mada se s obzirom na kvalitet rivala koji je stigao iz pete Lige Austrije, to pre svega može nazvati jačim treningom za crveno-bele.

Posle 90 minuta igre bilo je 9:0 za Crvenu zvezdu, a posle prvih 45 minuta u mreži rivala bilo je šest golova. Četiri gola postigao je Slavko Perović, a po jedan gol postigli su Janković, Binić, Vešović, Ignjatijević i Savio. Prosinečki je na teren izveo Vesića, Stojkovića, Savia, Mihajlovića, Ignjatijevića, Kovačevića, Jankovića, Vešovića, Binića, Jeremića i Perovića, i za 90 minuta nije napravio nijednu izmenu.

Povezana vest:  Selektor Rusije: Znači nam podrška predsednika Putina

Najveći protivnik našim igračima bila je velika vrućina, ali uprkos tome bilo je primetno zalaganje i borba, kao i to da su se igrači trudili da slabost rivala ne utiče na njihovu želju.

Treba napomenuti da je prve minute u crveno-belom posle povrede odigrao štoper Danijel Mihajlović, dok je super talentovani Filip Janković postigao svoj prvi seniorski gol. Ostatak tima je odradio trening na terenu pored pod nadzorom Srđana Zirojevića.

Povezana vest:  Gvardiola: Napoli će igrati u najjačem sastavu

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u sredu 13. jula od 17 časova, takođe u mestu Unteršicen, a rival je češki klub FK Slovačko.

ZVEZDA-UNTERSCHITZEN_12