Mesi: Uvek ću igrati za reprezentaciju!

Najbolji fudbaler današnjice Lajonel Mess izjavio je kako ga kritike medija i argentinskih navijača neće pokolebati da i dalje nastupima u nacionalnom dresu. Predsednik Argentinskog fudbalskog saveza Žulio Grondona izjavio je ranije, iznerviran spomenutim kritikama, da su Argentinci nezahvalni i da bi Mesiju bilo najlakše da prestane da igra za nacionalni tim, ali zvezda Barselone demantuje da bi tako nešto moglo da se dogodi.

Povezana vest:  Odbijena Sanjina žalba, plaća kaznu zbog posta na Instagramu

-Pretrpeli smo dosta kritika. Znali smo da neke stvari ne radimo kako treba, ali kritike su nam u isto vreme pomogle jer su nas ojačale kao ekipu. Iako sam i ja često kritikovanan, uvek ću dolaziti da igram za reprezentaciju. Dolazim jer uvek želim da igram za nacionalni tim i to se neće promeniti zbog onoga što mediji kažu – rekao je Mesi.

-Nikad mi nije bilo stalo do onoga što mediji kažu i neću sad početi da marim za to. Jedino što mi je bitno je ono što navijači kažu. Niko ne voli da ga vređaju. Uvek dolazim da igram za reprezentaciju jer osećam da je ona deo mene i pokušavam da se distanciram od svega. Ovo je prvi put da prolazim ovakvo nešto sa medijima, ali neću se promeniti – poručio je jedan od najboljih igrača današnjice.

Povezana vest:  FS Irana ponudio Ziku mesto selektora

Na kraju je Mesi komentarisao i napadače brazilske, odnosno čileanske reprezentacije Nejmara i Aleksisa Sančeza, koji bi uskoro mogao da postane njegov novi saigrač u klubu.

-Nejmar je zaista dobar igrač i bilo bi sjajno kad bi zaigrao u Španiji. Sančeza znam već neko vreme. On je sjajan igrač, bio bi veliko pojačanje za nas i puno bi doneo našoj ekipi – kaže Mesi.

Povezana vest:  MLS LIGA, Kin strelac u debiju za LA Galaksi