stanojevic_2_kolo

LIGA ŠAMPIONA

Stanojević: Dobili smo najtežeg protivnika!

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je danas da je belgijski Genk najteži rival kojeg je Partizan mogao da dobije za mogućeg rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-Dobili smo najtežeg rivala, ali sa druge strane, ne možemo da uđemo u Ligu šampiona, a da sve rivale pobeđujemo sa po 3:0. Dobro je što u Belgiji još nije počelo prvenstvo, pa ćemo sa te strane biti ravnopravni – kazao je Stanojević novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati subotnjih utakmica trećeg kola i tabela Serije A

Prva utakmica igraće se 26. ili 27. jula u Belgiji, a revanš meč je sedam dana kasnije u Beogradu.

-Genk igra odlično kod kuce i više bih voleo da prvi meč igramo u Beogradu. Ipak, prošle godine smo izbacili belgijski tim Anderleht. Siguran sam da ni Genku nije svejedno što su izvukli Partizan – naveo je on.

Povezana vest:  Mirković poveo 28 fudbalera na pripreme u Tursku

Stanojević je dodao se Partizan neće prilagođavati igri protivnika.

-Imamo svoj pravac, ne funkcionišemo od danas do sutra, već gledamo da svojim stilom dođemo do uspeha – zaključio je Stanojević.

Pre duela sa Genkom, Partizan će morati da potvrdi plasman u treće kolo kvalifikacija i eliminiše makedonsku Škendiju. Crno-beli su u sredu kod kuće savladali makedonsku Škendiju, a revanš je u utorak u Skoplju.

Povezana vest:  Inijesta: Ne igram da bih bio najbolji