Carlos Tevez Manchester City-Mohamed Diame of Wigan Athletic

Korintijans ne odustaje: Uz 40 miliona evra za Teveza nude i bonuse

Prema pisanju brazilskih medija, fudbalski klub Korintijans ne odustaje od lova na napadača Mančester Sitija Karlosa Teveza nakon što im je odbijena zadnja ponuda, teška 40 miliona evra.

Korintijansova ponuda od 40 miliona evra je odbijena, jer je to još uvek 16 miliona evra manje od cene koju traži Siti za svog najboljeg napadača. Nagađa se da će Korintijans ponovo ponuditi 40 miliona, ali će ovoga puta ubaciti bonus koji će brazilski klub platiti Građanima u slučaju da se Tevezov transfer pokaže uspešnim što se rezultata, marketinga i prodaje dresova tiče.

Povezana vest:  FSS: Razmatran model o raspodeli sredstava klubovima

Isto tako Korintijans je dao Sitiju rok do kad im moraju odgovoriti prihvaćaju li ponudu ili ne (nedelja), jer je prelazni rok u Brazilu otvoren do 20. ovog meseca.

-Nismo povisili ponudu, već smo samo korigovali neke detalje. Još uvek smo u pregovorima s Mančesterom i Tevezom – rekao je potpredsjednik Korintijansa Duilio Alveš.

Povezana vest:  Reprezentacija Srbije uskoro dobija selektora

Podsetimo, Tevez je izrazio želju za napuštanjem engleskog kluba iz razloga da želi da budebliže svojoj porodici koja živi u Buenos Airesu.