aleksandar_stanojevic_fk_par_2010

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Stanojević: Moramo da prođemo u treće kolo!

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegov tim „mora da izbori plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona“ kroz dvomeč sa makedonskom Škendijom.

-Prvi cilj nam je pobeda! Imamo kvalitetnije igrače i moramo da se plasiramo u naredno kolo. Svaka pobeda je važna zbog koeficijenta na listi UEFA. Verujem da će i ostali srpski timovi biti bolji nego prethodnih sezona – kazao je Stanojević novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Ada Hegerberg: Zlatna lopta je veliki korak za ženski fudbal

Crno-beli će sutra od 20.45 biti domaćin Škendiji u 2. Kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok se revanš igra 20. jula u Skoplju.

-Prve utakmice u sezoni su uvek najvažnije i najneizvesnije, zbog čega nam je potrebna podrška navijača u što većem broju. Moramo da napadnemo goste, pošto smo favoriti zbog domaćeg terena – rekao je trener Partizana.

Povezana vest:  Paunović: Svaki meč kao finale, očekujem dobar rezultat

Stanojević je naveo da veruje da će njegova ekipa „biti na visokom nivou“ i da će „uspeti da nametne svoj stil“. On je ocenio da su gosti „opasni iz kontranapada“, posebno preko „dvojice napadača“.

-Nemam dilemu oko sastava. Puni smo samopouzdanja i jedva čekamo da utakmica počne – dodao je Stanojević i naglasio da „neće biti zadovoljan pobedom od 1:0“.

Povezana vest:  Demikelis iz Bajerna prelazi u Malagu

Prema dogovoru klubova i Ministarstva unutrašnjih poslova dve zemlje, u oba meča preporučuje se nedolazak gostujućih navijača. Žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona održaće se u petak.