mini_maxi_ligaMOL navija za Mini Maxi ligu

 

Kompanija Intermol, članica MOL Grupe u Srbiji i Dečija fudbalska asocijacija organizuju akciju sa poklonima za učesnike Mini Maxi lige u Srbiji, koja će trajati do kraja 2010. godine. MOL je oficijelni sponzor Mini Maxi lige i podržava učešće 10.000 dece od 5-12 godina u jedinstvenom Mini Maxi takmičenju.

Kupovinom goriva na benzinskim stanicama MOL-a, svaka Mini Maxi ekipa imaće priliku da dobije dresove vrhunskog kvaliteta, a jedna ekipa moći će da dobije fudbalsku loptu sa potpisima igrača nacionalnog fudbalskog tima.

Povezana vest:  Afelaj opet mora na operaciju

-U godini svetskog prvenstva u fudbalu, kada svako podržava svoj fudbalski tim, MOL navija za Mini Maxi ligu jer je to jedina fudbalska liga u Srbiji koja deci pruža mogućnost da uživaju u igri, izgrade sportski duh i nauče mnogo o timskom radu. Kada se navija, onda se i poklanja, pa otuda i ova lepa akcija sa poklonima namenjena malim i velikim fudbalerima Mini Maxi lige – kaže Zoltan Majkl Takač, generalni direktor Intermol-a u Srbiji.

Povezana vest:  Tores negira da je trener Simeone skratio ugovor

-Naša liga veoma je značajna za regrutovanje budućih fudbalskih šampiona, ali nama to trenutno nije prioritet, jer decu ne želimo da opterećujemo pobedama i rezultatima, naprotiv, u Mini Maxi Ligi se ne objavljuju rezultati, važno je igrati i biti srećan, kako kaže naš slogan. Prezadovoljni smo saradnjom sa MOL-om koji je  prepoznao vrednosti ulaganja u mlade sportske generacije i svesrdno nas podržao – izjavio je Vladan Škorić, predsednik Dečije fudbalske asocijacije.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Italijani zabrinuti, Slovaci se nadaju čudu

Ove godine, takmičenja Mini Maxi lige (zimska i letnja liga) održavaju se u 21 gradu u Srbiji, a tokom leta se organizuju i pripremni kampovi. U Ligi učestvuje preko 650 malih velikih fudbalskih ekipa.