trening_skoplje

Partizan odradio trening na stadionu ‘Filip Drugi’

 

Fudbaleri srpskog prvaka Partizana odradili su večeras trening na skopskom stadionu „Filip Drugi“, gde se sutra sastaju s makedonskim predstavnikom Škendijom iz Tetova u revanš utakmici drugog kola Lige šampiona.

Treningu je prisustvovalo nekoliko desetina navijača Partizana iz Makedonije, koji su u „crno-belim“ dresovima i sa klupskim obeležjima, iskoristili priliku da pozdrave svoje ljubimce. Dva kluba su se ranije, uz prisustvo predstavnika UEFA, dogovorili da iz bezbednosnih razloga neće biti dozvoljen dolazak gostujućih navijača. Međutim, postoji mogućnost da pristalice Partizana ipak uđu na stadion, ali bez navijačkih obeležja.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Parovi baraža za Ligu šampiona

-To je nepravda. Uoči žrebanja parova drugog kola želeli smo da Škendija igra upravo protiv Partizana, jer smo se radovali dolasku kluba za kojeg od srca navijamo i nameravali smo to i da pokažemo. Ovako, to pravo nam je uskraćeno iz nekih političkih razloga – izjavio je večeras jedan od navijača Partizana iz Skoplja.

Povezana vest:  Karvaljo prvi Brazilac u Zvorniku

Uprava Škendije u nedelju je odlučila da za predstojeći meč, koji pobuđuje veliko interesovanje, pusti ulaznice u slobodnu prodaju. Međutim, ulaznice danas u Skoplju nisu prodavane, već samo u Tetovu.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Škendije i Partizana na programu je u utorak od 20,45 sati, a Beograđani brane prednost iz prvog meča od 4:0.

Povezana vest:  34. KOLO BUNDES LIGE, Rezultati poslednjeg kola i konačna tabela Bundeslige