karlos_tevez

Tevez na odmoru u Italiji razgovarao o prelasku u Inter?

 

Iako je sasvim normalna stvar da se argentinski fudbaler Karlos Tevez odmara u Italiji sa svojom porodicom posle razočaravajućeg nastupa na južnoameričkom prvenstvu Kopa Americi, postoji razlog zašto baš u Italiji.

Posle propalog transfera u Korintians zbog isteka brazilskog prelaznog roka, Tevez je bio vrlo razočaran, ali njegov menadžer nije na to gledao tako tragično.

Povezana vest:  BARAŽ ZA EP 2012, Hrvatska i Češka se plasirale na EP

-Govorimo o Karlosu Tevezu. Jednom od najboljih fudbalera na svetu. Nisam zabrinut zbog propalog transfera, stići će, brzo i nove ponude – rekao je njegov menadžer Kia Jorabhian.

Upravo jedna takva ponuda mogla bi da stigne iz zemlje u kojoj trenutno letuje, tačnije iz Intera. Ako je za verovati italijanskim medijima, Tevez se na Sardiniji sastao sa tehničkim direktorom milanskog kluba Markom Brankom sa kojim je navodno razgovarao o mogućem dolasku u Inter. To i nije tako teško za poverovati da bi moglo da se dogodi, a to je potvrdio i njegov menadžer.

Povezana vest:  Poleksić: Nisam nameštao utakmice

-On želi da napusti Siti, ali trenutno je još njegov igrač. Moraćemo još da pričekamo šta će naredno da dođe od ponuda i vidimo šta i kako dalje – rekao je Jorabhian.