trening_zemunelo_stanojevic

Partizan spreman za Genk, danas put Belgije

 

Pre dva dana je na programu bila poslednja proba ekipe iz Humske 1 u Sremskoj Mitrovici  pred put u Genk, a juče prepodne je odrađen dobar i jak trening. Danas u 16.30h biće odrađen poslednji trening, da bi večeras od 21,00 crno bela ekspedicija poletela sa beogradskog aerodroma put Genka. Atmosfera u Zemunelu, dan pred put, bila je ’nedefinisano pozitivna’ što i jeste odlika pravih sportista, koji nikad ne priznaju teškoće i alibije.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Partizanu bod na startu Lige Evrope

– Ma kakav Genk, oni me ne zanimaju, mi smo skoncentirani na ono što nam trener pokazuje ovih dana na treninzima. Pokušaćemo to da sprovedemo na terenu i ostvarimo pobedu sa recimo 0:2, a najgore po nas neka bude nerešeno sa postignutim golom. Ja verujem u sebe i svoje drugove, jer znam koliko možemo na terenu da napravimo kad god dođe ’stani-pani’. Bili smo mnogo puta u ovakvim situacijama kada nas svi otpisuju, a mi pokažemo naše prave vrednosti. Ona utakmica u Skoplju nije pravo merilo za ono što možemo, jer nama treba pravi motiv, a imaćemo ga u Genku. Mi smo ipak tim o kome treba Genk da razmišlja, a ne mi o njemu. Borićemo se, pa neka bude šta mora biti!

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, F S S pozvao na fer-plej

Elem, večeras u 21.00h crno-beli kreću put Genka sa aerodroma Nikola Tesla, a meč sa Genkom će se odigrati u utorak 26. jula od 20.45h na stadionu ’Kristal arena’. Službena lica za ovaj meč su određena od strane UEFA:

Delagat meča je Nemac Thomas WEYHING, a sudije stižu iz Grčke – glavni Michael KOUKOULAKIS (GRE), pomoćnici Dimitrios SARAIDARIS (GRE) i Leonidas VASILEIADIS (GRE), a četvrti sudija je Vassilios PAMPORIDIS (GRE). Meč je kao i svi?! koje igra Partizan  u Evropi proglašem za meč visokog rizika i shodno tome na meču će biti i specijalni posmatrač za bezbednost, a njegovo cenjeno ime je GRZELLA Ulrich iz Nemačke.

Povezana vest:  Mančester siti bez Aguera protiv Sanderlenda