FSS_logo

Održan sastanak predstavnika FS Srbije i FS Italije

 

Reč je o preliminarnom sastanku uoči kvalifikacione utakmice zakazane za 7. oktobar

Delegacija FS Italije boravila je juče i danas u inspekciji objekata uoči predstojeće utakmice između „A“ reprezentacija Srbije i Italije u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2012. godine, koja će biti odigrana 7. oktobra. Reč je o uobičajenoj poseti gostujućeg saveza, sa željom da se upoznaju sa svim bitnim detaljima uoči odigravanja susreta.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Nemci traže način da zaustave Žigića

Pored inspekcije, danas je u prostorijama našeg Saveza upriličen i sastanak između predstavnika FS Srbije i FS Italije. Reč je o preliminarnom skupu, a kontakti će biti intenzivirani u vremenu koje sledi do meča. Ovom prilikom razgovarano je o svim sportskim pitanjima, kao i o onima iz domena ulaznica, bezbednosti, smeštaja…

Srbija će najpre 10. avgusta u Moskvi odigrati prijateljski meč protiv odgovarajuće selekcije Rusije, a zatim slede dva kvalifikaciona duela – 2. septembra u Severnoj Irskoj i 6. septembra kod kuće protiv Farskih ostrva. U oktobarskom dvomeču, posle duela protiv Italijana kod kuće, sledi i gostovanje naše reprezentacije u Sloveniji 11. oktobra.

Povezana vest:  Nikolić: Partizan je zasluženo prošao u LE