vesli_snajder

Inter prihvatio ponudu Mančester Junajteda za Snajdera

 

Holandski reprezentativac Vesli Snajder postaće igrač Mančester Junajteda do kraja nedelje u koliko prihvati ponuđeni ugovor crvenih đavola koji se bitno razlikuje od trenutnog koji ima u Interu, piše engleski Miror Fudbal.

Inter je prihvatio 30 miliona funti tešku ponudu Mančestera za Holanđanina i tako dao dozvolu Snajderu da uđe u završne razgovore sa čelnicima engleskog prvaka. Jedina prepreka na putu prelaska, oko koje će morati da se detaljno dogovori, je nedeljna plata u Junajtedu.

Povezana vest:  25. KOLO PRVE LIGE SRBIJE, Inđija u Nišu za tri boda

Naime, Snajder ne želi da smanjuje svoju platu iz Intera koja bi prenešena na Old Traford iznosila 190 hiljada funti sedmično što je puno više od politike kluba iz Mančestera. Međutim, Junajted će u zamenu za toliku osnovnu platu ponuditi dodatne bonuse sa kojima bi Snajderova plata narasla do približne „cifre“ koju sad ima u Interu.

Povezana vest:  Nikolić: Zadovoljan sam, ali nervoza pokvarila utisak

Ferguson je lično razgovarao sa izvršnim direktorom kluba Dejvidom Gilom o mogućnosti povećanja budžeta osnovne plate u slučaju Snajdera i nagađa se da je Gil dao zeleno svetlo što se toga tiče. Snajderov agent očekuje da će se naći krajem ove nedelje u Londonu na završnim pregovorima, a sam Holanđanin mogao bi da se pojavi već početkom naredne nedelje u trening kampu ekipe sa Ostrva, piše Miror Fudbal.

Povezana vest:  Odbijena tužba Partizana, Zvezdi potvrđena titula iz 1946.

Inter je razmišljao i o opciji dovođenja Dimitra Berbatova kao zamenu, međutim odustali su od toga, jer su procenili da bi radije videli novac kojim bi kasnije ušli u pregovore oko dovođenja bugarskog reprezentativca.