goran_stevanovic_trener_partizan_fudPartizan danas protiv Udinezea

 

Partizan danas od 15 časova, u Udinama igra protiv Udinezea u najjačoj proveri na mini pripremama po Sloveniji i Italiji. Crno beli iz Humske 1 će danas gostovati na Friuliju u najtežoj proveri na pripremama. Protivnik je italijanski Udineze.

Italijanski tim ima mnogo problema na strani, što se vidi iz osvojenih bodova jer su osvojili svega par a čeka ih teška borba kako bi stigli do kote 40 i obezbedili opstanak. Trener De Bjazi, danas će pružiti šansu igračima koji su manje bili na terenu u minulom periodu, a meč bi trebalo da počne i Luković.

Povezana vest:  PLEJ OF LIGE EVROPE, MUP u četvrtak snima fudbalsku utakmicu

Prvi strateg Partizana Goran Stevanović je najavio da će igrati najbolji tim i da će igrači koji bi trebalo da budu starteri u nastavku šampionata dobiti veću minutažu. Prema tome na golu će biti Božović, desno Kamberović, Jovanović i Krstajić, levo Lomić. Kao defanzivni vezni igraće Petrović i Fejsa, Tomić i Ilić, a možda i Dijara i Kleo, dok će Davidov ostati na klupi.

Povezana vest:  L' Ekip: Kosovo igra, ali bez isticanja nacionalnih simbola

Meču će prisustvovati i predsednik kluba Đurić, ali i čelnici FSS, Karadžić i Laković koji su na sastanku u Sloveniji pa će gledati utakmicu.