mario_djurovski_fkvojvodinaVoša i dalje neporažena

FK VOJVODINA – FK SATURN 1:1 (1:1)

 

U najjačoj proveri na turskoj obali, fudbaleri Vojvodine ostali su neporaženi. Ruski tim bio je pravi test za ono što novosadsku Vojvodinu očekuje za nešto manje od dve nedelje, kada treba da počne prolećni deo sezone i kada će na “Karađorđu“ gostovati kulski Hajduk.

Povezana vest:  Mančester junajted opet ispustio pobedu u finišu

Za Vošu su na ovom meču igrali: Brkić, Vulićević, Nestorović, Pleč, Đurišić, Medojević, Tumbasević, Mrđa, Bilbija, Đurovski, Adams. U drugom poluvremenu su dobili priliku da pokažu šta znaju i Karan, Novaković, Tadić, Mojsov, Faber, Stjepanović, Mudrinski i Mitošević.

Trener Saturna je na teren izveo dve postave koje su na istom boravile po jedno poluvreme, uz konstataciju da je nakon isključenja Sapete, on automatski imao pravo zamene, kako bi se igralo “11 na 11”.

Povezana vest:  SPEKTAKL 17. MAJA U LONDONU, Ronaldu 900.000 funti za trosatnu ekzibiciju

Osim tog detalja, još dva su obeležila meč – oba postignuta gola su bila za evrogol. Rusi su poveli majstorijom jednog od svojih najboljih fudbalera, kapitena Andreja Karjake, koji je uspeo da iz slobodnog udarca sa preko 30 metara savlada Brkića, a izjednačio je Mario Đurovski direktnim udarcem iz kornera, nakon što mu je golman Rebrov nesebično pomogao u tome, svojom očajnom intervencijom.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, RTS povećao ponudu za prenos, čeka odgovor Italijana