roberto-mancini_man_sitiManćini: Junajted je i dalje bolji od nas

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini smatra da i dalje ima slabiji tim od Mančester Junajteda.

Gradski rivali sastaće se u nedelju na Vembliju u okviru engleskog superkupa, čime će biti označen početak sezone u Premier ligi.

-Mančester Junajted je trenutno na vrhu. Imaju snažan tim, osvojili su prvenstvo i doveli još četiri ili pet odličnih igrača. Mislim da smo mi blizu, ali su oni trenutno iznad nas – izjavio je Manćini, prenosi Eurosport.

Povezana vest:  Vukićević: Šanse da ostanem u Vojvodini su minimalne

Siti ni ovog leta nije štedio na pojačanjima, a za dolazak Argentinca Serhija Aguera izdvojio je rekordnih 38 miliona funti. Odbrambeni igrali Gael Kliši i Stefan Savić također su dovedeni, zajedno sa golmanom Kostelom Pantilimonom.

Aguero će meč s Junajtedom početi na klupi za rezervne igrače, dok se prošlosezonski najbolji strelac Karlos Tevez još nije pridružio ekipi. Takva situacija pokrenula je nove špekulacije o budućnosti 27-godišnjeg napadača.

Povezana vest:  Timoščuk: Bajern ove sezone može da osvoji LŠ

-Ranije sam rekao da će se vratiti do 5. augusta zajedno sa Zabom (Pablo Zabaleta), ali sam pogrešio, jer sam mu rekao da dođe do 8. augusta. Karlos dolazi u ponedeljak, jer je imao 21 dan odmora nakon južnoameričkog prvenstva – rekao je Manćini.