Neno_belan_3Neno Belan i Masimo Savić u Šapcu!

Nekadašnji Đavol Neno Belan sa svojim pratećim bendom Fiumens nastupiće u ponoć 9. na 10. avgusta na Šabačkom letnjem festivalu, gde će mu se kao specijalni gost pridružiti Masimo Savić!

Šabačka publika imaće u utorak na sredu retku priliku da u Srbiji na istoj pozornici vidi i čuje zajedno Belana i Savića, čiji duet „Zar više nema nas“ važi za veliki regionalni hit.

Povezana vest:  Rijana i Britni Spirs snimile remiks

ŠLF će biti održan od 7. do 12. avgusta uz besplatan ulaz za publiku u prostoru Šabačke tvrđave na obali Save, a među brojnim domaćim, regionalnim i ino izvođačima biće splitski reperi TBF i novoprimitivističke legende Zabranjeno pušenje (10.8.), britanski rege muzičar Maka Bi (Macka B) (11.8.), Letu štuke i Psihomodo pop (12.8.) i drugi.

Masimovim koncertom počela je tradicionalna manifestacija Novobeogradsko leto, dok je Belan početkom jula u SKC-u održao svoj tradicionalni letnji koncert u Beogradu.

Povezana vest:  Sziget dodaje 9 novih imena u program

Pored velikih hitova poput „Pričaj mi“, „Stojin na kantunu“, „Bambina“… Belan je odskora u svoj koncertni repertoar uvrstio i dve nove pesme – jutjub hit baladu „Kiša“ i poletnu pop stvar u najboljem maniru Đavola „Nedir nad morem plavim“.