Mario Balotelli Manchester City' West Bromwich Albion

Prandeli: Baloteli pod hitno mora da odraste

 

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Chezare Prandeli izjavio je da napadač Mančester Sitija Mario Baloteli mora pod hitno da odraste ukoliko želi da napravi ozbiljnu karijeru.

-Mario mora da odraste, da se uozbilji i shvati da ukoliko to ne učini može da upropasti svoju karijeru, bez obzira na izuzetan fizički potencijal koji poseduje – rekao je Prandeli.

Povezana vest:  Hidink razmišlja da nastavi karijeru u Anžiju

On je uvrstio Balotelija na spisak reprezentativaca za večerašnji prijateljski meč sa Španijom, ali će ga ostaviti na klupi i šansu od početka dati tandemu Antonio Kasano – Ðuzepe Rosi.

Serija Balotelijevih ispada u poslednje vreme prilično je duga, a kulminirala je nonšalantim potezom protiv LA Galaksija kada je u situaciji „jedan na jedan“ petom hteo da savlada protivničkog golmana i toliko iznervirao menadžera Roberta Manćinija da ga ovaj odmah izveo iz igre.

Povezana vest:  Francuski savez kaznio Nasrija sa tri meča neigranja

Međutim, ni to mu nije bila dovoljna opomena, pa se pre nekoliko dana sukobio sa Aleksandrom Kolarovom na treningu, a u nedelju protiv Mančester Junajteda kada je zamenjen direktno je otišao u svlačionicu.