milos_krasic_2

Spaleti:Krasić na pozajmici bila bi odgovarajuća odluka

 

Dovođenje igrača Juventusa Miloša Krasića na pozajmicu može biti odgovarajuća odluka za ekipu Zenita, rekao je trener kluba iz Sankt Peterburga Lučano Spaleti. Ruska novinska agencija RIA Novosti prenela je juče izjavu neimenovanog zvaničnika Zenita, koji je potvrdio da su se italijanski i ruski klub u principu složili sa šestomesečnom pozajmicom reprezentativca Srbije, uz opciju da njegov ugovor Zenit može da otkupi.

Povezana vest:  Đilardino neodlučan o budućnosti u Fiorentini

-Ne mislim da bi sa Krasićem mogao da bude potpisan trajan ugovor, ali ugovor o pozajmici je moguć. On je dobar igrač i veoma je upoznat sa ruskim fudbalom, tako da njegov transfer može biti odgovarajuća odluka – naveo je Spaleti.

Zenit vidi 27. godišnjeg Srbina kao direktnu zamenu za portugalskog vezistu Migela Danija, koji je van terena od oktobra zbog povrede ukrštenih ligamenata.

Povezana vest:  Katar počeo da gradi prvi stadion za SP 2022.

Krasić je punih sedam godina igrao za moskovski CSKA,. pre nego što je 2010. prešao u Juventus za sumu od 15 miliona evra. U dresu moskovskog kluba osvojio je dve titule prvaka Rusije i trofej nacionalnog kupa.

Nakon što je u debitantskoj sezoni za Juventus odigrao 33 utakmice i postigao šest golova, Krasić je pao u nemilost trenera i kasnije je odigrao samo šest mečeva. Zenit je vodeći tim prvenstva Rusije sa šest bodova prednosti nad CSKA, a u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona u sredu je na domamćem terenu pobedio Benfiku rezultatom 3:2.

Povezana vest:  Kedira na leto prelazi u Bajern Minhen?