jagodina_stadion

JELEN SUPERLIGA

Krunić: Protiv Slobode nas interesuje samo pobeda

 

Trener fudbalskog kluba Jagodina Simo Krunić izjavio je danas da njegovi igrači na otvaranju nove sezone protiv užičke Slobode ne razmišljaju ni o jednoj drugoj opciji sem pobede.

-Igramo na našem terenu i normalno je da očekujem pobedu. Sloboda je kompaktna, dobra ekipa, igra kolektivno, ali uz sav respekt nećemo dozvoliti da nas iznenadi na našem terenu. Tražiću od igrača ozbiljan pristup i maksimalno zalaganje – rekao je Krunić na konferenciji za medije u Jagodini.

Povezana vest:  Infantino predlaže novi format Svetskog prvenstva za klubove

On je dodao da ekipa pre svega mora da pokaže timski duh pošto nikada pojedinac ne može sam da donese pobedu.

-Prijateljske i pripremne utakmice su jedno, a sad sledi ono pravo. Raduje me što su svi igrači spremni i što jedva čekaju da pokažu kako dva poraza od Slobode u minuloj sezoni ne moraju ništa da znače – poručio je Krunić.

Povezana vest:  Matić: Obraz čist, dali smo maksimum

Prvotimac Jagodine Vladimir Vujić, koji je ovog leta stigao baš iz Slobode istakao je da njegov bivši klub „igra dobro, brzo i u svakom trenutku zna šta hoće“.

-Iako je u ovom prelaznom roku ostala bez devet igrača Sloboda ima dobrog trenera koji zna da motiviše igrače i stvori novi dobar tim. Siguran sam da nas očekuje teška utakmica – rekao je Vujić.

Povezana vest:  Policija uhapsila troje ljudi zbog upada u kompjuter FA

Utakmica Jagodina – Sloboda igra se u subotu od 17.30 časova.