novi_pazar_trening_zeleznik

JELEN SUPERLIGA

Radovanović očekuje veliku podršku u Beogradu

 

Predsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Bojan Radovanović izrazio je danas očekivanje da će njegov tim na superligaškoj premijeri protiv Partizana imati podršku od najmanje 2.000 svojih navijača.

-Organizovali smo dolazak 12 autobusa sa navijačima u Beograd, mnogi će doći i u sopstvenoj režiji, tako da očekujem podršku od najmanje 2.000 naših pristalica – rekao je Radovanović radiju Sto plus.

Povezana vest:  Derbi: Zvezda za nastavak serije ili evropski Partizan

Radovanović je ocenio da je utakmica sa Partizanom veliki izazov za Novopazarce, koji su debitanti u Super ligi.

-Činjenica je da igramo protiv šampiona, koji je veliki protivnik i favorit. To nas malo rasterećuje, a možda i predstavlja uvertiru u povoljan rezultat – dodao je Radovanović.

Jedan od najboljih igrača Novog Pazara Admir Kecap rekao je da nestrpljivo očekuje utakmicu u Humskoj, kao i da su on i njegovi saigrači spremni da iskoriste svaku šansu koja im se ukaže.

Povezana vest:  UEFA pomaže Zvezdi i Partizanu u naplati potraživanja

-Osim Dragana Šarca svi igrači su u pogonu, malo uzbuđeni, ali i spremni za nadigravanje sa šampionom. Ova utakmica može mnogo da nam donese, uz uslov da budemo u svom najboljem izdanju. Imaćemo I značajnu podršku naših navijača i sve preduslove da budemo deo velikog spektakla – kazao je Kecap.

Novi Pazar će u meču prvog kola Super lige gostovati beogradskom Partizanu, a meč se igra u subotu u 20.00.

Povezana vest:  ARGENTINSKA LIGA, Velez na vrhu tabele