ofkhajduk2011_konferencija

JELEN SUPERLIGA

Đurđević: Učimo na greškama

Novinarima na Omladinskom stadionu su se obratili Dejan Đurđević, Neboijša Vignjević i Miloš Krstić.

Prvi je imao reč gostujući trener Nebojša Vignjević: – Smatram da smo protivnika iznenadili agresivnim pristupom na samom startu. Iz tog pristupa smo imali par šansi koje nismo iskoristili i OFK Beograd nas je brzo kaznio za promašaje. Osujetili smo njihovu igru kratkih pasova i na taj način smo uspeli da se vratimo. Najviše problema nam je zadavao Takač. Posle preokreta koji smo napravili, bez potrebe smo se povukli. Smatram da je u prvom poluvremenu bio jako dobar ritam. U drugom poluvremenu je opao, što nam je odgovaralo. Uz malo sreće smo došli do tećeg gola i jako sam zadovoljan što sa tri boda počinjemo prvenstvo.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 29. kola i tabela Premijer lige

Dejan Đurđević je realno sagledao situaciju: – Nije prijatno kada prvenstvo počneš porazom kod kuće. Ono što mogu da kažem za prvo poluvreme, jeste da je jedino što je valjalo bilo to što smo postigli dva gola. Naš vezni red je zatajio u prvom delu. U drugom smo dominirali i ulazili smo u šanse. Kada smo ih stisli, dobijamo crveni karton i iz istog tog prekida dobijamo gol. Smatram da nas očekuje veliki rad i mnogo truda, jer velika je razlika između pripremnih utakmica i onih koje se vode za bodove. Čestitke Hajduku I nadam se da ćemo protiv Jagodine odigrati mnogo bolje i nadoknaditi izgubljeno.

Povezana vest:  Marota: Kolarov je odličan, ali nas ne zanima

Miloš Krstić je teško pretrpeo poraz: – Ne bih dodao ništa, šefovi su sve rekli, desilo nam se najgore što je moglo da bude da izgubimo prvo kolo kod kuće.