Simo-Krunic_jagodina_trener

JELEN SUPERLIGA

Stamenković zadovoljan, Krunić nije

Trener Slobode Sevojno Ljubiša Stamenković ocenio je da je publika videla „lep fudbal“ u meču prvog kola Super lige izmedju njegovog tima i Jagodine, dok trener domaćeg tima Simo Krunić nerešen ishod od 1:1 smatra „neuspehom“.

Gosi iz Užica poveli su golom Filipa Kasalice u 38, dok je strelac za Jagodinu bio Dejan Djenić u 45. minutu.

-Utakmica je bila tipična za prvo kolo. Obe ekipe su imale i padove i uspone. Mislim da je publika zadovoljna jer je bilo puno lepih akcija, šansi za golove, šuteva i svega što fudbal čini lepim – kazao je Stamenković novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Fereira na pozajmici u Njukaslu

On je naveo da je njegov tim „dosta loše“ počeo utakmicu.

-Dozvolili smo domaćim igračima da imaju veći posed lopte i da u prvih pola sata stvore nekoliko šansi za gol. Uspeli smo, medjutim da povedemo iz prve kontre. Onda smo ‘umrtvili’ utakmicu i držali je pod kontrolom sve do tog auta, kada smo primili gol u poslednjoj sekundi prvog poluvremena i vratili ekipu Jagodine u život – rekao je Stamenković.

Povezana vest:  Sudija prijavio svoju grešku, poništen crveni karton

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić se složio da je prvo poluvreme pripalo Jagodini, a drugo Slobodi Sevojno.

-Drago mi je što su se moji igrači borili do poslednjeg momenta utakmice. Protivnik nam je iz kontre dao gol, ali smo uspeli da se vratimo u meč – ocenio je Krunić.

On je kazao da nerešen rezultat smatra neuspehom svog tima.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, Zvezda na Teleoptik, Partizan u Nišu protiv Sinđelića

-Pokušali smo u drugom poluvremenu da odigramo jače i čvršće, ali nam to nije pošlo za rukom. Za nas je ovaj rezultat neuspeh, jer smo očekivali pobedu na našem terenu. U finišu smo igrali dugim loptama, što je totalna greška koju ćemo ispravljati na treningu – naveo je Krunić.

U drugom kolu Super lige, 20. avgusta Jagodina će gostovati kod OFK Beograda, dok će Sloboda Sevojno igrati na svom terenu protiv Partizana.