ROBERT_PROSINECKI_PROMOCIJA (2)

Robert Prosinečki: Zaslužili smo kritike, biće bolje protiv Rena

 

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da je ekipa „zaslužila sve kritike“ za igru u prvom kolu Super lige, ali i da ne veruje da njegovi fudbaleri mogu ponovo da igraju tako slabo.

-Igra svakako nije bila na nivou… zaslužujemo sve kritike, ali nam sada predstoji nova utakmica. U četvrtak dolazi Ren i treba vratiti ekipu na pshiloški nivo pre poraza – rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde u Beogradu.

Zvezda je izgubila od Spartaka u Subotici sa 2:0, primivši jedan gol iz penala, a drugi iz slobodnog udarca. Osim toga, tim iz Subotice više je napadao i mogao je da postigne još neki gol. Prosinečki je rekao da mu najviše smeta neaktivnost igrača.

Povezana vest:  Inter deklasirao Sasuolo, pobeda Lacija

-Svi smo svesni loše igre, ali je meni najviše žao što nismo dovoljno trčali. Ne verujem da protiv Rena ekipa neće dati maksimum. To u Subotici se desilo zato što se u jednom trenutku previše pričalo o meču sa Francuzima – rekao je Prosinečki.

-Nisam hteo da se stvara euforija posle Ventspilsa… Predstoji nam nova utakmica i ja sam optimista. Verujem da ćemo proći dalje, a nek’ pobedimo u prvoj utakmici makar 2:0 – rekao je on.

Povezana vest:  Dejvid Bekam se izjasnio da nije za kriv za brzu vožnju

On je najavio da će se u tim za meč sa Renom vratiti povređeni Kadu i Evandro.

Zvezda je uložila prigovor na suđenje, ali je Prosinečki rekao da ono nije bilo uzrok poraza, iako nije bilo dobro.

-Penal nije postojao, a još neke sudijske sitnice su prevagnule na njihovu stranu, ali to nije bio uzrok poraza – rekao je on.

Portparol Zvezde Marko Nikolovski objasnio je detalje žalbe na odluke sudije Darka Bogdanovića.

-Ako se utvrdi da je Zvezda u pravu, očekujemo suspenziju Bogdanovića. Mislimo da nije bio penal, kao i da nije postojao prekršaj koji je prethodio drugom golu. Mislimo i da je Srđan Mijailović prestrogo dobio crveni karton i očekujemo da mu se ukine suspenzija ako to bude tačno – rekao je Nikolovski.

Povezana vest:  Zvezda ubedljiva protiv Slovana za prvu pobedu u LE

Portparol Zvezde demantovao je navode nekih beogradskih medija da je predsednik kluba Vladan Lukić nudio ostavku posle poraza od Spartaka.

-Poraz je svima teško pao i uzdrmao nas je, zbog čega je predsednik iskreno razočaran, ali nije nudio ostavku… Zbog svega neće pričati sa medijima neko vreme – rekao je Nikolovski.