samuel_eto'o_inter_milanEto’o više ne trenira s Interom, u utorak u Anžiju

Interov kamerunski napadač Samuel Eto’o dobio je u ponedeljak dozvolu za propuštanje treninga. Njegova je avantura u milanskom klubu, čini se, došla do samog kraja.

Bivši fudbaler Barselone pojavio se poslepodne u Appiano Gentileu, ali uz dozvolu stručnog štaba nije trenirao. Prema pisanju italijanskih medija, u utorak će u Rimu obaviti lekarske preglede koje je organizovao ruski Anži iz Mahačkale, njegov verovatni budući klub.

Povezana vest:  Olimpijakos – Zvezda, 24. mart u 19,00

Čelnici ekipe iz ruske republike Dagestan trebali bi, također u utorak, zaključiti pregovore s Interom. „Nerazzurri“ će, navode mediji na Apeninskom poluotoku, zaraditi oko 30 miliona evra odštete, dok će Eto’o potpisati trogodišnji ugovor, uz plazu od 15 miliona evra po sezoni.

Kamerunac je došao u Inter pri dve godine iz Barselone. Pre toga je igrao za Real Madrid i Majorku, a kratko je vreme bio i na pozajmici u Espanjolu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Lev uveren u uspeh u odlučujućoj utakmici sa Ganom

U Anžiju bi se trebao priključiti zvezdama poput Roberta Karlosa i Jurija Žirkova koje je u svoj klub ove godine privukao milijarder Sulejman Kerimov.