Predrag_Pavlovic_OFK_BeogradJELEN SUPERLIGA

Pavlović: I dalje je dobra atmosfera

Novo pojačanje Romantičara Predrag Pavlović postigao je prvenac u plavo-belom dresu, ali uspeo je da zabeleži i asistenciju.

-Dobro smo otvorili utakmicu. Medjutim, mislili smo kao da je sve rešeno u tom trenutku. Desio se neočekivani pad ekipe i Hajduk je to znalački iskoristio. Uspeli smo da se vratimo i da izjednačimo, ali kao da nas je Bog kaznio zbog opuštanja, desio se i treći gol i to u trenutcima kada smo se najmanje nadali. – sumira utiske posle meča Peđa i dodaje: – Možda je bolje što se desilo na početku prvenstva, jer će nam doći kao opomena. Dolazi nam teška utakmica protiv Jagodine i idemo na pobedu.

Povezana vest:  Poznato 30 od 32 učesnika prvenstva sveta u Brazilu

-Evo prošlo je određeno vreme, kako nosim dres OFK Beograda, odlično sam primljen i već sada mogu da naglasim da je atmosfera za svaku pohvalu. Sve je po sistemu svi za jednog, jedan za sve. Hajduk smo ostavili u arhivi i idemo dalje.

Predrag igra u generaciji koja slavi sto godina postojanja kluba: „Za vikend smo istrčali u dresovima sa novim grbom, logo OFK Beograda ima lovorov venac oko sebe. Za sve nas igrače, to je jedna obaveza i da u godini jubileja napravimo što bolji plasman i da uveličamo čast.“

Povezana vest:  Pele savetovao Gansa da ne ide u Milan