jose-mourinho_real

Murinjo uštinuo za lice člana stručnog štaba Barselone

 

Fudbaleri Barselone zasluženo su stigli do prvog trofeja u sezoni i to pobedom od 3:2 (prvi meč 2:2). Najzaslužniji za uspeh ekipe sa Kamp Noa je Mesi koji se dva puta upisao u listu, strelaca. Ipak, temperament su pokazali igrači Žozea Murinja, ali i on sam. Naime, nisu znali da podnesu poraz na sportski način.

Povezana vest:  Zvezda bolja od Rijeke

Tokom drugog poluvremena u revanš utakmici Superkupa Španije prvo je počeo da divlja portugalski štoper Pepe, a Marselo je nesportskim startom nad debitantom Cescom Fabregasom u trećoj minuti nadoknade zaradio direktni crveni karton mada je imao žuti. Takođe, u drugom poluvremenu, na početku kojeg je ušao u igru Marselo je nesportski, nogom u vazduhu udario Lajonela Mesija.

Povezana vest:  Paolo Maldini: Milan nije dorastao Barseloni ili Čelziju

Posle Marselovog prekršaja uz ivicu igrališta, pokraj obe klupe, nastala je gužva u koju su se uključili igrači sa klupe i članovi stručnog štaba oba tima. Crvene kartone zaradili su još David Vilja i Mesut Ozil, a u gužvi je učestovao i Barselonin rezervni golman Pinto i još jedan član stručnog štaba kojeg je Murinjo uštinuo za lice, posle čega ga je ovaj odgurnuo.

Povezana vest:  Lipi: Ne vraćam se u Juventus

Sasvim je izvesno da će se prepucavanje preko medija nastaviti u narednim danima a da će se čelnici Reala ponovno naplaćati kazni.