slavko_petrovic_rad_jag

Petrović: Nadam se da će igrači dati sve od sebe

 

Trener Borca iz Čačka Slavko Petrović rekao je danas pred utakmicu protiv Partizana u 12. kolu Super lige Srbije, da se nada da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe u tom i ostalim mečevima do kraja jesenjeg dela sezone.

-Očekuje nas pakleno teška serija u finišu sezone i nadam se da će to mobilisati igrače da daju sve od sebe. To je jedino što tražim od njih u ovom trenutku jer nije svejedno sa kakvom ćemo bodovnom zalihom dočekati zimsku pauzu – rekao je Petrović.

Povezana vest:  Totenhem u strahu od odlaska Redknapa, već počeo razgovore s Dejvidom Mojesom

Borac se trenutno nalazi na 14. mestu Super lige Srbije sa sedam bodova, a u subotu gostuje Partizanu u Beogradu.

-Ne treba posebno govoriti koliki je Partizan favorit u duelu sa nama, ali svaka tradicija i statistika su tu da se sruše. Mi smo u prolećnom delu (prošle) sezone poraženi u Humskoj, ali bih ja bio jako zadovoljan kada bi ponovili igru iz tog duela – kazao je Petrović.

Povezana vest:  Ronaldinjo u januaru ide u Ujedinjene Arapske Emirate

Petrović je istakao da će njegovoj ekipi opasnost pretiti od mnogih igrača Partizana, ali je posebno istakao mladog reprezentativca Lazara Markovića.

-Idemo u Beograd da maksimalnim odnosom, disciplinom i borbenošću pokušamo da jednostavno ukrademo jedan bod crno-belima. Drago mi je što ću na delu videti jednog od najvećih bisera srpskog i evropskog fudbala Lazara Markovića, ali je sigurno da će nam opasnost pretiti sa svih strana – istakao je trener Čačana.

Povezana vest:  Lalatović: Na pobedu protiv Jagodine, Lukovića čeka mesto

On je rekao da njegovi fudbaleri neće imati pritisak i da želi odigraju dobar meč.

-Igračima je još jednom predočeno da je krajnje vreme da shvate u kakvoj se situaciji nalazimo. Ko toga nije svetstan i nije mu mesto u Borcu. Protiv Partizana sigurno nismo pod velikim pritiskom i to je upravo prava prilika da odigramo dobar meč i još spremniji dočekamo finiš jesenjeg dela sezone – zaključio je Petrović.

Utakmica Partizan – Borac igra se u subotu od 16.00 u Beogradu.