mihajlo_ivanovic_trener_novi_pazar

Ivanović očekuje pobedu Novog Pazara protiv Rada

 

Trener fudbalskog kluba Novi Pazar Mihajlo Ivanović rekao je da očekuje da će njegova ekipa zabeležiti pobedu nad Radom u meču drugog kola Super lige, iako o sutrašnjem protivniku ima visoko mišljenje.

-Smatram da možemo da savladamo odličnu ekipu Rada, koji sam gledao prošle nedelje u ubedljivoj pobedi protiv Metalca i čija mi se igra dopala – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Berloskoni najavio odlazak Leonarda

Iskusni stručnjak za ovu priliku neće moći da računa na Filipa Stojanovića, zbog crvenog kartona koji je dobijo na otvaranju sezone u meču protiv Partizana završenom ubedljivim porazom (5:0), ali će njegov tim biti jači za Dragana Šarca.

-Šarac je veoma bitan igrač za nas, a svi ostali, osim Stojanovića, konkurišu za tim. U odnosu na meč u Beogradu, biće još jedna ili dve promene – kazao je Ivanović.

Povezana vest:  Emotivan oproštaj Zvezde od Gogića

Levi bek Dragan Šarac, koji će sutra debitovati u plavom dresu, rekao je da će Novi Pazar za protivnika imati jedan mlad i dobar kolektiv, ali i da očekuje trijumf svoje ekipe.

-Rad je tokom cele prošle sezone igrao na visokom nivou i izborio kvalifikacije za Ligu Evropa, pa moramo biti oprezni. Daćemo sve od sebe da našoj publici priredimo radost, a sebi obezbedimo prve bodove u Super ligi – kazao je Šarac.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Đurđević: Imamo svoje planove

Novi Pazar će u subotu od 17 sati u okviru drugog kola Super lige ugostiti ekipu Rada. Duel ovih timova na Gradskom stadionu proglašen je susretom „visokog rizika“.