petkovic_ofk

JELEN SUPERLIGA

Petković: Samo tri boda

U jeku proslave stogodišnjice, novinarima na Omladinskom stadionu su se obratili mladi reprezentativa Marko Petković i šef stručnog štaba Dejan Đurđević.

-Igramo kod kuće opet. Posle prethodnog kola, gde je rezultat mogao da ide i u našu korist, i ovaj put ne odustajemo od svojih ciljeva. Idemo na pobedu. Voleo bih da krenemo sa mrtve tačke – reči su Dejana Đurđevića.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen osvojio Kup Francuske

-Jagodina ima dosta novih igrača, dobrog trenera. Kruniću i meni su se preplitali putevi, ali voleo bih da na kraju utakmice on nama čestita pobedu. Nikako da se stabilizujemo, Planić, Filipović i Sinđić su povređeni, Rodić je dobio crveni karton, ali raduje činjenica da su se vratili Milić i Petković. Pobeda bi nam značila i idemo sigurno po prva tri boda.

Povezana vest:  Klop: Mogli smo bolje, ali smo igrali dovoljno dobro

Dočekali su „romantičari“ Marka Petkovića: „Jagodina nam duguje, prošle godine ih nismo pobedili, mislim da je vreme. Nalazimo se u nezgodnoj situaciji, prate nas brojni problemi, ali verujem da ćemo se stisnuti i da ćemo doneti vernim navijačima tri boda. Prekinuli smo tradiciju nepobedivosti na svom terenu, ali nalazimo se u godini jubileja i vreme je da počnemo svi zajedno da se radujemo“.

Povezana vest:  Fudbaleri Srbije napredovali za sedam pozicija do 47. na Fifa rang listi