stanojevic-2_kolo_1

Aleksandar Stanojević: Nastavljamo pobednički niz, na redu Sloboda

 

Posle plej ofa za Ligu Evrope i nerešenog meča u Dablinu protiv Šamrok Roversa Aleksadar Stanojevič, šef struke Partizana najavio je odlučnu utakmicu protiv Slobode Sevojno Pointa. U nedelju, u Užicu crno beli će nastaviti odbranu titule kao i pobednički niz iz prvog kola kada je u Humskoj 1 poražena ekipa Novog Pazara sa 5:0. Sada se očekuje 10.000 gladalaca u Užicu.

-Lepa je stvar kada idete na gostovanje gde se otvara stadion i gde vas čeka 10.000 ljudi. To je za nas motivacija. Igrali smo skoro svaku utakmicu pred punim stadionom i tako će nadam se biti u Užicu – prve su rečui Stanojevića. -Očekujem da nastavimo u istom ritmu. Želeo bi da podsetim, da smo mi ekipa koja je ofanzivna i koja je druga u Evropi po broju golova datih u prvenstvu prošle sezone. U Irskoj je bilo loše u određenim momentima, ali želimo sada da budemo najefikasnija ekipa u Evropi. Očekujem da tako odigramo i protiv Slobode i dođemo do pobede. Sloboda je promenila dosta igrača. Igraju dobar fudbal, igraju agresivno atraktivno. Gledao sam ih protiv Jagodine. Biće dobra utakmica sa dosta golova nadam se ne u našoj mreži.

Povezana vest:  Roma bolja od Verone, gol Ljajića

Zbog povreda nekoliko igrača Partizana je van stroja. Brazilac Eduardo je igrao protiv Šamroka iako je bio povređen, ali je bio potreban timu dok je Volkov izostao.

-Volkov je i dalje neizvestan, ali kao trener nikada ne odmaram igrače, već stavljam one najspremnije u igru. Imamo situaciju sa Eduardom, koji je igrao sa lakšom povredom u Dablinu. Ali on je izašao iz punog šampionata, gde je igrao sve mečeve, i on je neizvestan. Izvešćemo u datom trenutku najjači tim u Užicu. To je recept iz prošle sezone gde smo svaki meč igrali sa drugačijim timom. Tako ću i sada učiniti.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, GRUPA H, Novi poraz Partizana, nema proleća u Evropi

Šef Stučnog štaba se osvrnuo  i na taktiku u prvom meču plej ofa sa Šamrokom koji je igran u Dablinu.

-Moja želja je da igramo sa jednim zadnjim veznim, ali uvek pravim to u odnosu na utakmicu. U Irskoj su igrali Medo i Smiljanić jer oni igraju sa dugim loptama. Igraćemo većinu utakmica sa jednim zadnjim veznim – bio je kratak Stanojević.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 33. kola i tabela nemačke Bundeslige

PHOTO: ataimages.rs