slavko_petrovic_fk_rad

JELEN SUPERLIGA

Petrović: Zaslužena pobeda na vrućem terenu

 

Trener Rada Slavko Petrović rekao je večeras da je njegov tim zaslužio pobedu na „vrućem terenu“ u Novom Pazaru u drugom kolu fudbalske Super lige Srbije.

-Mislim da smo zaslužili pobedu na jednom vrućem terenu, na kome publika nosi svoje ljubimce. Mislim da Novi Pazar sigurno neće doći u poziciju da se bori za opstanak i da će odavde malo ko odneti bodove. Zadovoljan sam igrom, a imali smo još dve-tri šanse za gol – rekao je Petrović novinarima u Novom Pazaru.

Povezana vest:  Borjan treći put dobitnik priznanja "Ilija Pantelić"

Rad je pobedio sa 3:0, što mu je druga pobeda u dva kola i sada ima gol razliku 6:0.

-Neko je možda iznenađen našim startom, ali ja nisam. Jako sam zadovoljan kako izgleda početak sezone – rekao je Petrović.

Novi Pazar je u prvom kolu ubedljivo poražen od šampiona Partizana, 5:0, a trener Mihajlo Ivanović rekao je da nije očekivao poraz danas.

Povezana vest:  Fabio Kapelo: Bekam bi mogao da bude trener

-Nisam očekivao da danas izgubimo, pogotovo posle dobrog početka utakmice. Stvorili smo nekoliko šansi, ali smo primili jeftin gol, posle koga je došlo do velikog pada u igri. To me iznenadilo, naročito u drugom poluvremenu i to ću posebno analizirati – rekao je Ivanović.

Domaća publika zviždala je timu i tražila je odlazak trenera, koji je rekao da to neće činiti.

Povezana vest:  Leonardo najbolji igrač 33. kola Super lige

-Publika ima pravo na svoje viđenje i ja ih potpuno razumem. Vreme će pokazati da li su u pravu, ali ja mislim da je još rano za takvu vrstu ocena. Siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje i to veoma brzo – rekao je Ivanović.