robert_prosinecki_novinari_marakana

POSLE MEČA ZVEZDA – JAVOR

Robert Prosinečki: Zadovoljan sam prikazanim!

 

Posle dva poraza, jedan od Spartaka u prvom kolu JSL a drugi na Marakani od francuskog Rena u plej ofu Liga Evrope stigli su prvi bodovi kao i prva prvenstvena pobeda u domaćem šampionatu. Danak porazima iskusila je ekipa ivanjičkog Javora (2:0). Šef sturčnog štaba Zvezde Robert Prosinečki izjavio je da je zadovoljan igrom i da je očigledno bilo da su njegovi momci bili istrošeni posle meča sa Renom.

Povezana vest:  Valensija deklasirala Rajo Valjekano

-Zadovoljan sam zbog pobede, jer je došla posle poraza od Rena koji je na neki način ispraznio ekipu. Znao sam da neće biti lako probiti organizovanu odbranu. U nekim trenucima smo čak imali i problema, ali mislim da smo dominirali u ovoj utakmici – kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Crveno-beli su večeras u drugom kolu Super lige golovima Duška Tošića i Evandra savladali Javor sa 2:0. U sastavu Beograđana prvi put ove sezone bio je štoper iz Gane Li Adi, koji je zakasnio na pripreme za početak sezone i jedno vreme je bio u drugom planu.

Povezana vest:  Lilu samo bod na gostovanju u Valensijenu

-Adi večeras nije imao puno posla, ali ono što je trebalo, odradio je kvalitetno – ocenio je hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde.

Trener fudbalera Javora Vladan Milojević pohvalio je svoju ekipu za disciplinovanu igru, ali je istakao da je imala problema sa organizacijom napada.

-Došli smo da pokažemo koliko možemo u ovom trenutku. Imamo mnogo mladih igrača, a uskoro očekujemo još nekoliko pojačanja. Zadovoljan sam disciplinovanom igrom tima, ali smo imali problem da organizujemo kontre i polukontre – naveo je Milojević.

Povezana vest:  Karadžić: Spremni smo za svaki scenario u Albaniji

Fudbalere Zvezde u četvrtak u Francuskoj očekuje revanš utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Rena. U prvom meču koji je odigran prošle nedelje u Beogradu ekipa Rena pobedila je sa 2:1.

PHOTO:ataimages.rs