Samuel_EtooAgenti: Eto’o u utorak potpisuje za Anži

FIFA-in agent Pepino Tiri, posrednik u pregovorima Intera iz Milana i Anži Mahačkale o transferu kamerunskog napadača Samuela Eto’a u ruski klub, tvrdi da će posao u utorak biti završen.

Nije poznat tačan iznos odštete koji ni Anži trebao platiti Interu za Eto’a. Neki izvori spominju 27 miliona evra, a neki 30. U ponedeljak poslepodne su predstavnici dva kluba odradili svežu rundu pregovora.

Povezana vest:  Serhio Ramos: Atletiko je favorit

-Ostali su još samo neki detalji. U utorak ujutro bi trebali završiti posao i završiti transfer – izjavio je Tiri za Calciomercato nakon što je napustio sedište italijanskog kluba.

Eto’o je navodno dogovorio lične uslove s ruskim klubom, te bi po svakoj od tri godine ugovora trebao zarađivati 20 miliona evra.

Time će postati najplaćeniji fudbaler današnjice, ispred Kristijana Ronalda (12 miliona evra godišnje) i Lionela Mesija (10.5 miliona).

Povezana vest:  Hodžson: Nadam se da nećemo izneveriti naciju

Agent kamerunskog fudbalera Klaudio Vigoreli, tvrdi kako se očekuje dolazak Anžijevog marketinškog stručnjaka i njegovog osoblja, u ponedeljak uveče ili u utorak ujutro.

-Posao još nije gotov, trebao bi biti nakon dolaska ruske ekipe – rekao je Vigoreli za Gazettu dello Sport.