adiyiah1

Adija: Prelazak u Milan bio je velika greška

 

Fudbalski reprezentativac Gane Dominik Adija izjavio je da je pogrešio kada je 2010. godine iz norveškog Fredrikstada prešao u slavni Milan.

-Moram da priznam da je to bila velika greška. Međutim, kada ste mladi, a traži vas tako veliki klub kao sto je Milan, ne možete reći ne – rekao je Adija medijima u Gani.

Povezana vest:  Li Adi: Kakav glup poraz!

Nakon što je proglašen za najboljeg igrača prvenstva sveta za mlade reprezentacije 2009. u Egiptu, gde je Gana osvojila šampionsku titulu, talentovani napadač je potpisao ugovor sa trofejnim italijanskim klubom za kojeg kasnije nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu.

Milan ga je iste godine prosledio na pozajmicu u Ređinu, prošle zime u beogradski Partizan, a sada je pristupio ambicioznom turskom drugoligašu Karsijaki, ponovo kao pozajmljeni igrač.

Povezana vest:  FSS poklonio opremu klubovima iz Šida, Kovačice i Novog Sada

-Kada se ispostavi da u velikom klubu nema mesta za vas, morate negde da odete i pokušate da napravite velike stvari kako bi se vratili – rekao je 21. godišnji fudbaler.

Adija je bio član reprezentacije Gane koja je na prošlogodišnjem prvenstvu sveta u Južnoj Africi stigla do četvrtfinala, gde je nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisana od Urugvaja.

Povezana vest:  Juventus želi da produži ugovore sa Bufonom i Tevezom