Alex-Ferguson_2

Ferguson brani Vengera: On mora da ostane u Arsenalu!

 

Menadžer Mančester Junajteda Sir Aleks Ferguson jedan je od retkih koji je stao u odbranu svog kolege na klupi Arsenala Arsena Vengera.

Francuski menadžer je na udaru kritika, kako medija, tako stručnjaka i navijača kluba posle deprimirajućeg starta u novoj sezoni. Naime, Arsenal je u prve dve premierligaške utakmice osvojio samo jedan bod bez postignutog gola, a još su redove „topdžija“ napustila dvojica najboljih igrača Cesc Fabregas i Samir Nasri.

Povezana vest:  Trohovski prelazi u Sevilju

-Lud je ovaj svet u kojem živimo. Kritički je to svet i posle samo nekoliko poraza kritike se odmah sruše na vas. Priča se o Arsenovom odlasku iz Arsenala. Ali ko može da ga zameni!? To je smešna situacija – prenosi Fergusonove reči The Sun.

Iako su Ferguson i Venger imali čitav niz nesuglasica kroz prošlost, legendarni škotski menadžer danas daje Vengeru vetar u leđa.

Povezana vest:  Navijači Flamenga povredili golmana Makae

-Čovek je bio jednostavno neverovatan. Dao je Arsenalu podlogu kakvu nikad nisu mislili da će imati. Trebao bi da nastavi i ne bi trebao da sluša kritike. Jedna stvar koja vam treba u ovoj igri jesu čepići za uši – zaključio je Ferguson.