Villa3David Vilja: S Barselonom želim da osvojim Ligu šampiona

 

Prvo pojačanje fudbalera Barselone u novoj sezoni, dosadašnji napadač Valensije David Vilja (28), dao je prvi intervju klupskoj televizijskoj stanici.

Kao što se očekival istakao veliko zadovoljstvo što će igrati u tako velikom klubu, uz opasku kako je izabrao najbolji mogući trenutak za dolazak na Camp Nou.

-Prema mišljenju stručnjaka, fudbaleri najbolje igraju sa 28 godina – objasnio je Vilja, dodavši kako ga nije strah velike konkurencije u Barseloni.

Povezana vest:  Brežančić potpisao trogodišnji ugovor sa AZ-om

-Konkurencija vas čini boljima. Znam šta me čeka, znam da mi neće biti lako jer u ovom klubu igraju najbolji fudbaleri na svetu, ali daću sve od sebe da izborim svoje mesto u timu – istakao je Vilja.

Španski reprezentativac je dodao kako je bio impresioniran dočekom koji su mu priredili Barselonini navijači u petak.

Povezana vest:  Đurđić debitovao u porazu Grojter Firta

-Osećao sam se stvarno ponosno. Želim tim divnim navijačima da uzvratim za svu ljubav koju su mi pokazali – rekao je Vilja, najavivši saradnju s novim trenerom Pepom Guardiolom.

-Saigrači iz reprezentacije su mi rekli sve najbolje o njemu. Kažu da kod njega svi napreduju i da je pod njegovim vođstvom pravi užitak igrati.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Ćabi Alonso: Ne smemo menjati naš stil!

-Glavni cilj u novoj sezoni mi je osvajanje Lige šampiona. Nikad dosad nisam bio bliže tome. Cilj mi je također da napredujem. Imam teoriju da se igrač rađa s talentom, ali može da napreduje do zadnjeg dana svoje karijere. To je i moja želja – zaključio je  na kraju inrtervjua Vilja.