mihajlo_ivanovic_trener_novi_pazar

Mihajlo Ivanović: Ne opterećuju me price o smeni

 

Trener fudbalskog kluba Novi Pazar Mihajlo Ivanović rekao je danas da ga ne opterećuju sve učestalije priče o njegovoj smeni, posle samo dva kola Super lige Srbije.

-Znam da se pregovara sa drugim stručnjacima, kažu mi to kolege iz drugih klubova, moji prijatelji, čak i jedan koga sam ranije lično trenirao. To me ne opterećuje i ja na to ne mogu da utičem, ali mislim da je prerano za takav potez i da jedan ozbiljan klub ne sme na taj način da rešava problem – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Vilanova: Očekivao sam više od Gvardiole

Novi superligaš izgubio je u drugom kolu od Rada na svom terenu sa 3:0, dok je u prvoj utakmici poražen od šampiona Partizana 5:0.

-Ne znam koliko ljudi ima u priči oko mog naslednika na klupi, ali mene to ne opterećuje. Ja imam korektan odnos, do mene iz kluba ne dolazi ništa, niti mi iko nagoveštava takav epilog – kazao je Ivanović.

Povezana vest:  Besplatan ulaz na tri preostale utakmice Zvezde

Iskusni trener je istakao da klub koji je tek ušao u Super ligu mora u prvoj sezoni da razmišlja kako da izbegne borbu za opstanak.

-Meni je na startu prvenstva bilo jasno u kakav problem možemo da uđemo, upozoravao sam na to rukovodstovo i igrače. Do igrača je to došlo, ali do rukovodstva, očigledno, nije. Ja i sada tvrdim da Novi Pazar neće doći u situaciju da se bori za opstanak – ocenio je Ivanović.

Povezana vest:  Pobeda Partizana u pripremnom meču protiv Teleoptika

On je naglasio da u ovom trenutku ne razmišlja da se povuče sa trenerskog mesta, ali da bi takav potez mogao da usledi u slučaju neuspeha u četvrtom kolu.

-Neću da se povučem, to mi ne dozvoljava karakter. Takav potez možete očekivati od mene ako izostane pobeda u četvrtom kolu, kada nam gostuje Spartak iz Subotice – rekao je Ivanović.

Novi Pazar u trećem kolu Super lige Srbije gostuju ekipi Vojvodine u Novom Sadu.