volkov_par_sam

POSLE MEČA PARTIZAN-ŠAMROK

Volkov: Navijači su me podržali ali je tim izgubio!

 

Najbolji igrač Partizana na utakmici plej ofa za Ligu Evrope, u revanš meču između Partizana i Šamrok Roversa bio je Vladimir Volkov. Volkov je na kraju utakmice jedini primio ovacije navijača zbog svoje sjajne igre koju je prikazao, ali to nije bilo dovoljno da Partizan ostane u Ligi Evrope. On je istakao da se u poslednje vreme dešavaju čudne stvari i da gube praktično dobijane utakmice.Volkov je posle meča rekao:

Povezana vest:  Sušić kritikovao navijače; Džeko ljut na Sušića

– U drugom poluvremenu smo imali prvih 15, 20 minuta kada nismo mogli da izađemo jer nas je protivnik stiskao. To je bio period loše igre i stalno nam se dešavaju čudne stvari. Da li je ovo nedostatak sreće ili šta drugo, ponavljam, čudne stvari se dešavaju. Neznam šta da kažem, da li je ovo nedostatak sreće?! Konkretno, kada nam protivnik šutne na gol dali su nam gol. Sa Genkom se desilo isto, u Užicu sve što su šutnuli dali su nam gol – rekao je Volkov posle utakmice.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Kirovski i Kaluđerović nakon pobede

Podrška navijača za novopridošlog u ekipu!

-Izgubili smo i nemogu da se radujem tome što su me podržali navijači jer je bitno šta tim uradi a ne pojedinac. U nedelju nas čeka teška utakmica. Sada ono standardno, da ćemo se truditi da zaboravimo ovo sve, a svi znamo da neće biti lako ali moramo da se okrenemo prvenstvu.

Povezana vest:  Medling otpustio čitavu ekipu

PHOTO: ataimages.rs