eduardo_par_sam

Aleksandar Stanojević: Predložiću kazne za igrače i stručni štab

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će predložiti kazne za stručni štab i igrače tog kluba zbog poraza od irskog Šamroka i eliminacije sa evropske scene. Crno-beli su sinoć u Beogradu posle produžetaka poraženi sa 1:2 u revanšu 4. kola kvalifikacija za Ligu Evropa, dok je u prvom meču u Dablinu bilo 1:1.

-Predložiću da se stručni štab i igrači finansijski kazne. Ovo je ozbiljan udarac za klub i problem za sve nas – kazao je Stanojević novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Fudbaleri Partizana otputovali na revanš u Slovačku

On je dodao da će napraviti promene u timu i da će oni koji nisu u formi „morati na klupu“. Kao takvog, naveo je Zvonirima Vukića, dok je rekao da će za Milana Smiljanića tražiti „veću kaznu“, pošto se posle utakmice raspravljao sa navijačima.

-Nije bilo konflikta između mene i Vladimira Stojkovića. On je profesionalac i tako se ponaša. Ne znam da li živi sportski, ne znam da li izlazi na taj Brodarac kako pišu, ali znam da nije u dobroj formi i da je zbog toga ispao iz ekipe. Nešto se dešava, a na nama je da uradimo sve ga vratimo u formu – objasnio je Stanojević zašto je protiv Šamroka na golu umesto standardnog Stojkovića stajao Radiša Ilić.

Povezana vest:  Real menja ime stadiona za 500 miliona evra

Trener crno-belih kazao je da mu znači podrška koju je dobio od sportskog direktora Mladena Krstajića i uprave kluba.

-Podrška mi znači, ali to što osećam iznutra nijedna podrška ne može da suzbije. O smeni ne razmišljam, jer ne mogu da utičem na nju, a nije prvi put da se priča o tome. Da me sutra smene, nemam problem. Sačekaćemo prvo da prođe neki period, pa da imamo jasnu situaciju – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Kou namerava da se kandiduje za predsednika IAAF

Crno-beli će u trećem kolu Super lige Srbije igrati protiv OFK Beograda.

-Podićiću ekipu i vratiti je gde je bila. Biće teško, sada sve karte bacamo na prvenstvo, iako je Evropa bila prioritet. Imali smo neuspeh, ali udružićemo se i svim snagama idemo na petu uzastopnu titulu – kazao je Stanojević.

Susret Partizana i OFK Beograda igra se u nedelju u 20.00 na stadionu u Humskoj ulici.