kaka_van_persie_predators

adipower Predator® – najprecizniji Predator® model ikada proizveden

adidas sa uzbuđenjem otkriva adipower Predator®, vizionarske fudbalske kopačke kreirane tako da odgovore zahtevima modernog fudbala. Ovogodišnja verzija ikonskog Predator® modela objedinjuje jedinstvene tehnologije, koje ove kopačke čine savršenim za ultimativnu kontrolu lopte.

Igrači svetske klase kao što su Nani (Mančester Junajted), Ćavi (FC Barselona), Van Persi (Arsenal), Kaká (Real Madrid) i Žerar (Liverpul) testirali su i dali značajan doprinos razvoju adipower Predator® i nosiće ove kopačke na stadionima širom sveta od maja 2011.

Adipower Predator® primenjuju obnovljenu tehnologiju pod imenom ‘Predator® Element’ koja omogućava bolje upravljanje loptom. Predator® element iz središnjeg dela kopačke zapravo je ubačena komponenta od silikonske gume koja je spojena sa donjim delom kopačke. Silikonska guma povećava obrtaje prilikom šutiranja lopte i tako omogućava savršenu kontrolu u svim vremenskim uslovima. Dodatno povećanje Predator® elementa čini adipower Predator® najpreciznijim ikada napravljenim Predator® modelom.

Povezana vest:  FIFA sumnja u navode o korupciji na Mundijalu

Kopačka takođe obuhvata revolucionarni Sprint Frame – okvir za trčanje, tj. spoljašnji okvir adizero f50 koji smanjuje težinu kopačke za 25%, odnosno na 230g. Dodatak Sprint Frame pruža geometrijsku stabilnost, a u isto vreme smanjuje broj slojeva materijala i ukupnu težinu kopačke.

Kao i kod prethodnih Predator® izdanja, novi adipower Predator® podržava Powerspine tehnologiju koja umanjuje gubitak energije kod šuta, tako što smanjuje “savijanja kod šuta” u  prednjoj oblasti stopala. Fleksibilnost Powerspine takođe omogućava udobnost pokreta kod trčanja, jer drži ovaj element fleksibilnim u pravom smeru.

Povezana vest:  Klasnić ponovo u Boltonu

“Postoji novi tip igrača koji zahteva novi tip Predator® kopačke. Ovi igrači su mladi, imaju samopouzdanje i veštinu i sposobnost da oblikuju igru onako kako im odgovara. Uz sve nove  adipower Predator® tehnologije kao što su Sprint Frame, Powerspine I refinisani Predator® element, igra je njihova,” kaže Obri Dolan, menadžer za adipower Predator®.

Povezana vest:  Tadić: Napredak Crvene zvzezda važan za celu Srbiju

Još jedna prednost je i Alcantara, mekana i udobna postava za petu koja je nalik koži. Ovu postavu čini taurus koža za optimalnu udobnost, prianjanje i dodir, Traxion® konfiguracija pete za optimalni stisak i distribuciju pritiska krampona i nova hibridna konfiguracija krampona – mešavina zamenjivih okruglih aluminijumskih krampona i izlivenih TPU (termoplastik poliuretan) krampona za čvsrtu podlogu.

Nove adipower Predator® kopačke dostupne su u adidas prodavnicama širom Srbije od TOP modela do najjeftinijih varijanti.