Arsene Wenger 2011

Venger: Nisam razmišljao o ostavci

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je danas da nijednog trenutka nije razmišljao o odlasku iz kluba, uprkos lošim rezultatima u protekloj nedelji. Arsenal je prošle subote završio takmičenje u FA Kupu porazom od Blekburna, a u utorak je na svom terenu izgubio od Bajerna iz Minhena sa 1:3, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Povezana vest:  Zaneti: Mogli smo im dati 10 golova

“Tobdžije“ se nalaze na petom mestu na tabeli Premijer lige i imaju 21 bod manje od prvoplasiranog Mančester junajteda. Venger se zbog toga suočava sa kritikama navijača, prvi put za šesanest i po godina koliko radi u Engleskoj.

Upitan da li je razmišljao o ostavci, Venger je rekao: „Nikada. Ni jednog sekunda“. On je rekao da ima veliku želju za pobedama i da se to nikada neće promeniti.

Povezana vest:  Augsburg pobedio Ajntraht

-Mislim da to nema veze s tim koliko imate godina, već s motivacijom i s tim koliko snažno želite pobedu – rekao je francuski trener.

Venger je prisustvovao sastanku uprave kluba, posle poraza od Bajerna, na kome je dobio podršku glavnog deoničara Stena Krenkea.

-Na sastanku smo govorili o mnogim stvarima. Ceni karata, komercijalnim stvarima, dugoročnim planovima. Podneo sam izveštaj o svom radu, sve je bilo uobičajeno. Naravno, nije bilo euforije, jer smo doživeli razočaranje u utorak. Ali, mi smo odgovorne osobe koje znaju šta znači boriti se – rekao je Venger.

Povezana vest:  Klinsman: Učinili smo naciju ponosnom