vladimir_stojkovic_poz_jag_par

Vladimir Stojković: Možda sam u lošoj formi?!

 

Bivši golman reprezentacije i bivši golman Crvene zvezde. Omražen kod navijača Zvezde a sada izopšten od Aleksandra Stanojevića – Vladimir Stojković.

Kada je došao u Partizan bio je najveći Partizanovac, čak je na derbiju, na marakani to I pokazivao pa ga je obezbeđenje jedva uguralo u tunel.

Sada…

Povezana vest:  Suarez: Ono što se desi na terenu tu mora i da ostane

Aleksandar Stanojević sklonio je Stojkovića sa gola uoči utakmice sa Šamrokom objašnjavajući taj potez „lošom formom i još nekim razlozima” a navodno je u pitanju „nesportski život”.

Tačnije, ovo je Stanojević juče izjavio:

-Nije bilo konflikta između mene i Vladimira Stojkovića. On je profesionalac i tako se ponaša. Ne znam da li živi sportski, ne znam da li izlazi na taj Brodarac kako pišu, ali znam da nije u dobroj formi i da je zbog toga ispao iz ekipe. Nešto se dešava, a na nama je da uradimo sve ga vratimo u formu.

Povezana vest:  Nikolić: Dobro smo se predstavili, ali nisam zadovoljan

Imao je, doduše Stojković i dobrih odbrana u crno belom timu ali će se pamtiti i Genk pa meč u Užicu…

-Loša forma da, ali nesportski život, to je glupost. Evo vam moja žena na telefon, neka vam ona kaže gde sam bio – rekao je Stojković i nastavio: – Profesionalac sam! Radiću sve što mi se kaže. Ako kažu da šišam travu, šišaću! Ako kažu brani, braniću.

Povezana vest:  Optužnica protiv napadača na autobus pristalica PAOK-a