slavko_petrovic_fk_rad

Rad želi da nastavi seriju, ulaz besplatan

 

Fudbaleri Rada žele da nastave pobedničku seriju u prvenstvu Srbije, a uprava kluba omogućila je besplatan ulaz na sutrašnji meč protiv Slobode Sevojno u trećem kolu Super lige.

-Rival je pun sampouzdanja posle pobede nad šampionom Partizanom, Sloboda će biti samouverena, ali znamo recept za uspeh. Ako celu utakmicu budemo igrali kao drugo poluvreme protiv Novog Pazara, možemo do pobede – rekao je trener Rada Slavko Petrović.

Povezana vest:  Bajernu "na nišanu" pet titula

Građevinari“ su trenutno prvi na tabeli, sa obe pobede i gol razlikom od 6:0. Sloboda je u prvom kolu odigrala nerešeno u gostima sa Jagodinom, a u prošlom je kod kuće pobedila Partizan. Trener je rekao da neće menjati startnu postavu u odnosu na onu koja je pobedila u Novom Pazaru u prošlom kolu.

Rad je dobro počeo prvenstvo iako nije mogao da računa na nekoliko povređenih igrača, koji su počeli da se oporavljaju.

Povezana vest:  Udo Latek ponovo na klupi Bajerna

-Tomislav Pajović i Milan Pršo su počeli sa jačim treninzima, dok Predraga Luku očekujemo u punoj formi za oko tri nedelje. Branislav Jovanović je počeo lagano da trenira. On je posle povrede imao i smrtni slučaj u porodici i spremni smo da ga čekamo – rekao je Petrović.

Ulaz za meč na stadionu Obilića na Vračaru biće besplatan, a to je novinarima preneo portparol kluba Vladimir Savić.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Grizman: Šanse u finalu 50:50

-Želimo da na konkretnom primeru vratimo publiku na stadione, ali i da vratimo poljuljano poverenje u domaći klupski fudbal – rekao je Savić.