djurdjevic_nemanja_milic

JELEN SUPERLIGA

Đurđević: Imamo svoje planove

Veliko interesovanje vlada na stadionu na Karaburmi oko proslave 100 godina postojanja simbola Beograda, ali sigurno je velika i pažnja kada se igra i gradski derbi.

Dejan Đurđević je u press sali na Omladinskom stadionu preneo novinarima svoja očekivanja:  -Kao prvo, imamo svoje planove, a Partizan svoje. Sigurno će im biti teško da igraju posle ispadanja iz Evrope na onakav način. Sada se verovatno okreću domaćoj ligi koja im predstavlja posebnu satisfakciju. I sigurno će dati sve od sebe da nas pobede. Međutim i mi idemo u Humsku da pobedimo, ali sigurno je da svaki rezultat osim poraza je dobar.

Povezana vest:  Murinjo: Kad pati Inter, patim i ja

-Prate nas mali kadrovski problemi. Pavlović neće igrati, zbog povrede, a znamo da je bio najstandarniji do sada. Rodić i Planić su pod znakom pitanja, a Filipović neće biti u kombinaciji. Oni su kao i mi tek formirana ekipa, ali nama sigurno će dobro doći pobeda kao uvertira pred proslavu.

Nemanja Milić je blistao protiv Jagodine i sa dva pogotka pokazao da je u odličnoj formi:  – Uvek imamo ogroman motiv kada igramo protiv Partizana,. Jako dugo im nismo uzeli ni bod čime motiv dižemo na još veči stupanj. Ipak idemo da se nadigravamo, oni jesu favoriti, ali možemo sigurno da ih iznenadimo. Poziv za reprezentaciju me posebno inspiriše, tako da očekujem nastavak golgeterske serije.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde poraženi u Krškom